Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στον Δήμαρχο Μετεώρων το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων του ν. Τρικάλων

Στενή συνεργασία για την ανάπτυξη του τουρισμού

ΤΟΠΙΚΑ05.06.2024 | 9:02 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων του ν. Τρικάλων είχε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τέθηκαν οι βάσεις συνεργασίας μεταξύ Δήμου και του κλάδου των ξενοδόχων συζητώντας όλα τα ανοιχτά μέτωπα καθώς τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τουρισμός στην περιοχή μας. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε ιδιαίτερα η διαχείριση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, καθώς και οι στοχευμένες ενέργειες προβολής του. Όπως επεσήμανε ο κ. Αβραμόπουλος «ως Δημοτική Αρχή στοχεύουμε να δημιουργήσουμε μια συνεκτική και ενοποιημένη ταυτότητα. Σε αυτή την ταυτότητα, κάθε χωριό, κάθε περιοχή και κάθε κοινότητα αποτελεί σημαντικό κομμάτι της αλυσίδας που συνθέτει τον δήμο μας. Παράλληλα, προχώρησε σε μια μικρή αποτίμηση των μέχρι σήμερα ενεργειών της Δημοτικής Αρχής όσον αφορά τη φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από χώρες των Βαλκανίων και της Κεντρικής Ευρώπης. Ακόμη αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες βελτίωσης των τουριστικών υπηρεσιών του Δήμου Μετεώρων.

Από την πλευρά τους οι Ξενοδόχοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τις μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες του Δήμου ενώ υπήρξε κοινή δέσμευση για στενότερη συνεργασία στη χάραξη της στρατηγικής ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος. Ακόμη υπήρξε ταύτιση απόψεων και για το θέμα της βιωσιμότητας του τουριστικού κλάδου που πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα, με το σύνολο των δραστηριοτήτων να οφείλουν να προστατεύουν το περιβάλλον αφήνοντας το ελάχιστο δυνατό αποτύπωμα.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων κλείνοντας την τοποθέτησή του ευχήθηκε στο Προεδρείο και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καλή επιτυχία, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι μέσα από τη συνεργασία και τη συνέργεια  θα επιτευχθεί ο στόχος ώστε  o τουρισμός στην περιοχή μας να σηκωθεί ακόμα ψηλότερα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς του Δ.Σ. της  Ένωσης Ξενοδόχων του ν. Τρικάλων, ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπαπούλιος, ο  Αντιπρόεδρος Σπυρίδων Νικολογιάννης, ο Γενικός Γραμματέας Βασίλειος  Γεωργίου, ο Ταμίας Σωτήριος Αλεξίου και τα Μέλη Μιχαήλ Ντόβας και Κωνσταντίνος Πασχάλης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης