Παρασκευή 01.12.2023 | Εορτάζουν: Θεόκλητος, Ναούμ, Ναούμης, Ναόμι, Ναούμα, Φιλάρετος, Φιλαρέτης, Φιλαρέτη

Στη Θεσσαλία ο Αυγενάκης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ09.10.2023 | 5:47 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Εξαιρετικά για τη ΝΔ, χαρακτήρισε τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στο ΟΡΕΝ, στους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη, καθώς επτά περιφερειάρχες που στήριξε εξελέγησαν από τον πρώτο γύρο,.

Ο υπουργός χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός ότι πολλοί νέοι επέλεξαν να αναμιχθούν με την πολιτική, αλλά δεν έκρυψε τον προβληματισμό και την ανησυχία του για το υψηλό ποσοστό αποχής.

Σε ερώτηση για το αποτέλεσμα της Θεσσαλίας ο ΥπΑΑΤ επισήμανε ότι μέχρι χθες κάποιοι υποστήριζαν ότι ο Κώστας Αγοραστός δεν θα συγκεντρώσει το ποσοστό που συγκέντρωσε. Σημείωσε ότι ένα ποσοστό πολιτών μετά από όσα συνέβησαν στη Θεσσαλία δεν πήγε καν να ψηφίσει και εξέφρασε αισιοδοξία ότι την επόμενη Κυριακή, ο Κώστας Αγοραστός, θα είναι νικητής των εκλογών.

Τέλος, ο Λευτέρης Αυγενάκης είπε, ότι από αύριο θα βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλία για τομεακές συσκέψεις ανά προϊόν, ώστε μαζί με τους παραγωγούς που έχουν πληγεί να εξειδικευθούν τα επόμενα βήματα που θα οδηγήσουν στην ανάταξη και αναγέννηση της αγροτικής παραγωγής στη Θεσσαλία.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης