Σάββατο 20.08.2022 | Εορτάζουν: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα, Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα,Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα

Στη Β’ ΕΠΣΤ και ο Παλαιόπυργος   

ΑΘΛΗΤΙΚΑ11.06.2019 | 5:01 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Λίγο πολύ ήταν γνωστό από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου το ποιες ομάδες θα ανέβαιναν από την Γ΄ ερασιτεχνική στην Β΄ ερασιτεχνική. Το μόνο που έμενε ήταν να επιβεβαιωθεί και στην πράξη  κάτι που έγινε καθώς ο Παλαιόπυργος μετά την νίκη με 4-1 επί των Αγίων Αποστόλων θα ακολουθήσει τις υπόλοιπες ομάδες στην Β΄ οι οποίες και αυτές ήταν εξ αρχής τα ακλόνητα φαβορί για τον προβιβασμό.

Στον προτελευταίο και σημαντικότερο παιχνίδι της Γ΄ ερασιτεχνικής, το οποίο έκρινε τη 2η προνομιούχο θέση, η Αναγέννηση Παλαιόπυργου επιβλήθηκε με σκορ 4-1 εκτός έδρας των Αγίων Αποστόλων  και έτσι θα είναι η 4η ομάδα που θα ακολουθήσει τις άλλες τρεις στο καινούριο πρωτάθλημα της Β΄ ερασιτεχνικής. Έτσι μετά από πέντε χρόνια η ομάδα της Αναγέννησης προβιβάζεται στην Β΄ ερασιτεχνική με προπονητή  τον Γιάννη Βασιλάκο  ο οποίος ξανάφερε τα παιδιά της περιοχής στο γήπεδο δημιουργώντας ένα σύνολο από την αρχή. Παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν τα κατάφερε και έτσι από τη νέα περίοδο ο Παλαιόπυργος θα αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία με σκοπό βέβαια τη νέα σεζόν να έχει τα ψυχικά αποθέματα να παραμείνει σε αυτήν.

Από τον ίδιο όμιλο ανέβηκε και η νεοσύστατη ομάδα ΑΟΣ Σαραγίων η οποία ανεβαίνει ως πρωταθλήτρια και παράλληλα ως νεά ομάδα. Σκοπός αυτής της δημιουργίας ήταν φυσικά να ανέβει η ομάδα στην Β΄ ερασιτεχνική και να παραμείνει σε αυτήν με παιδιά από την ακαδημία ώστε να έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Από τον όμιλο της Β΄ ο Αχιλλέας Γενεσίου  ως πρωταθλήτρια και ο Πρόδομος θα κάνουν το ίδιο δρομολόγιο από τη γ΄ στην β΄ ερασιτεχνική και θα είναι οι δύο σύλλογοι που θα ακολουθήσουν τον ΑΟΣ Σαράγια και τον Παλαιόπυργο. Πρόκειται για δύο ιστορικές ομάδες που βρίσκονται σε περίοδο ανασύστασης και ανάκαμψης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης