Παρασκευή 12.07.2024 | Εορτάζουν: Βερονίκη, Βερόνικα, Βέρα, Βερενίκη, Παΐσιος, Παΐσης, Παϊσία, Ιλάριος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στη Βέροια με τους Παλαιμάχους του Ολυμπιακού Βόλου ο Σακελλαρίου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ02.07.2024 | 5:26 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Από τους παλαιμάχους του Ολυμπιακού Βόλου, υπάρχει μεγάλος σεβασμός και εκτίμηση προς το Χρήστο Σακελλαρίου, όσον αφορά την προσφορά του στην ομάδα της Μαγνησίας, τη φανέλα της οποίας φόρεσε πριν μερικές δεκαετίες με ιδιαίτερη επιτυχία.

Για το λόγο αυτό, όποτε οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού καλούνται να δώσουν κάποιο φιλικό παιχνίδι ο Σακελλαρίου πάντα είναι παρών.

‘Οπως συνέβη και το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο Βέροιας, όταν οι Παλαίμαχοι της τοπικής ομάδας και του Ολυμπιακού Βόλου αναμετρήθηκαν σε ένα φιλικό, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν πολλά να θυμηθούν από τις ένδοξες εποχές, όταν και μεσουρανούσαν στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Σακελλαρίου, για μία ακόμη φορά φρόντισε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις ενέργειές του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και το καλαμπούρι του πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια του ματς.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης