Δευτέρα 20.03.2023 | Εορτάζουν: Κλώντια, Κλόντια, Κλαύδια, Κλό, Ροδιανός, Ροδινός, Ροδίνης, Ρόδης, Ροδιανή, Ροδιάνα, Ροδή, Ροδία

Στην αντεπίθεση ο Μαράβας με συνάντηση με την ομάδα στήριξης του συνδυασμού του στη Πηγή

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ16.02.2023 | 5:24 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συγκέντρωση με στελέχη που αποτελούν τον βασικό πυρήνα της ομάδας στήριξης του συνδυασμό του «Πρώτα ο άνθρωπος» στη Πηγή, είχε σε κεντρικό κατάστημα του χωριού ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Ενόψει των επόμενων δημοτικών εκλογών ο Μαράβας προετοιμάζεται δυναμικά, περνώντας στην αντεπίθεση και αναδεικνύοντας το έργο που έχει να παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια στο Δήμο Πύλης. Παράλληλα παλιά αλλά και νεότερα στελέχη, πλαισιώνουν καθημερινά τον συνδυασμό του έτοιμα να δώσουν την μάχη για μια νέα μεγάλη νίκη στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Τα στελέχη που αποτελούν την ομάδα στήριξης του Κώστα Μαράβα στη Πηγή είναι τα εξής: Κωνσταντίνος Ζούρτος, Βασίλειος Καλυβιώτης, Αχιλλέας Τσιαπάρας, Βασίλειος Μουρκάκης, Βασίλειος Τζιμόπουλος, Βάνα Βλάχου, Έρη Μαυρογιάννη, Βασίλειος Παπαδάκης, Απόστολος Μαυρογιάννης, Κωνσταντίνος Πλαστήρας, Κωνσταντίνος Θώδης, Νικόλαος Παπαθανασίου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ