Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στην Φαρκαδόνα την Πέμπτη Τριαντόπουλος – Κουρέτας

ΤΟΠΙΚΑ09.04.2024 | 1:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος θα επισκεφθεί την Πέμπτη τη Φαρκαδόνα, όπου θα έχει συναντήσεις με φορείς της περιοχής.

Στην Φαρκαδόνα θα βρίσκεται και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας και θα υπάρξει συνάντηση με τον Δήμαρχο Σπύρο Αγναντή και την Κίνηση Ανασυγκρότησης της Φαρκαδόνας.

Μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο Πέτρος Παππάς, εκπρόσωπος της κίνησης ανασυγκρότησης για την πλημμυρισμένη Φαρκαδόνα, τόνισε:

«Αισθανόμαστε ξεχασμένοι και παρατημένοι, υπάρχει μια στασιμότητα στην δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, εμείς οι κάτοικοι Φαρκαδόνας, Κεραμιδίου, Πηνειάδας. Γι αυτό κάναμε αυτή την κίνηση ανασυγκρότησης. Θεωρήσαμε σωστό να πάμε να εκθέσουμε χθες τα προβλήματα μας και στην κα. Ντιντή, και θέλαμε να μιλήσουμε μαζί της για τα θέματα που αφορούν την Περιφέρεια.

Με το που πήγαμε στην κα. Ντιντή, το πρώτο που μας ρώτησε είναι σαν τι πήγαμε, τι υπόσταση νομική έχουμε και σαν τι πήγαμε εκεί. Ο τόνος της συζήτησης ήταν πολύ ειρωνικός και προσβλητικός απέναντι μας, εμείς πήγαμε να εκθέσουμε τα προβλήματα μας και συνεχιζόταν μια ειρωνική στάση απέναντι μας. Μας έλεγε ανέτοιμους και ανοργάνωτους, και ότι δεν ξέρουμε τα προβλήματα μας. Και δεν αντέξαμε άλλο και σηκωθήκαμε και φύγαμε.

Δεν πειράζει όμως, εμείς ενωμένοι συνεχίζουμε και θα πάμε πλέον στον κ. Κουρέτα που έκανε δεκτή την αίτηση μας να συναντηθούμε την Πέμπτη.

Επίσης την Πέμπτη θα έχουμε συνάντηση στην Φαρκαδόνα με τον κ. Τριαντόπουλο, που δέχθηκε την πρόσκληση μας να συνομιλήσει με τους επαγγελματίες της περιοχής.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης