Δευτέρα 20.05.2024 | Εορτάζουν: Θαλλελαίος, Θαλής, Λυδία, Λήδα, Λύδα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στην «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ17.04.2024 | 4:47 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Τρικκαίων συμμετείχε στην «ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ» που διοργάνωσε η Δ.Υ.Π.Α Τρικάλων στο ξενοδοχείο ΑNANTI HOTEL.

Στόχος της παρουσίας του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Τρικκαίων  στην «ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΔΥΠΑ» ήταν η ενημέρωση όλων των παρευρισκόμενων και ειδικότερα των γυναικών για τις υπηρεσίες εργασιακής συμβουλευτικής που παρέχονται δωρεάν από το Κέντρο, καθώς και για τη διαδικασία, τη φιλοσοφία και τους στόχους της εργασιακής συμβουλευτικής.

Επίσης, ο κοινωνιολόγος, η νομικός και η ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Τρικκαίων ενημέρωσαν για τα προγράμματα εργασιακής ένταξης και για το ειδικό βοήθημα της ΔΥΠΑ που αφορούν μεταξύ άλλων δικαιούχων και τις γυναίκες – θύματα έμφυλης βίας. Συγκεκριμένα, έγινε ενημέρωση:

-για τα Προγράμματα Απασχόλησης της Δ.ΥΠ.Α  που προωθούν την ένταξη στην αγορά εργασίας μεταξύ άλλων των άνεργων ή μη γυναικών θύματα ενδοοικογενειακής και έμφυλης βίας, σε συνεργασία με τα κατά τόπους Συμβουλευτικά Κέντρα Γυναικών .

-για το νέο εφάπαξ ειδικό βοήθημα της ΔΥΠΑ, μεταξύ των δικαιούχων του οποίου είναι και γυναίκες θύματα έμφυλης ή /και ενδοοικογενειακής βίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις ένταξης γυναικών θυμάτων έμφυλης βίας στα ως άνω Προγράμματα της ΔΥΠΑ μπορείτε να απευθυνθείτε στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Τρικκαίων (Τζουμαγιάς και Θεοδοσοπούλου Έ ΚΑΠΗ , τηλ. επικ.:2431027943).

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης