Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στην ημερίδα της ΠΕΔ ο Κ. Μαράβας

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ20.05.2024 | 12:14 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην ημερίδα που διοργάνωσε η Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας στα καλά νερά του Δήμου Νοτίου Πηλίου βρέθηκε ο Δήμαρχος Πύλης Κώνσταντίνος Μαράβας το περασμένο Σάββατο. Το θέμα της ημερίδας ήταν Πρόγραμμα «Απόλλων».

Το Πρόγραμμα «Απόλλων», το μεγαλύτερο Πρόγραμμα ενεργειακού συμψηφισμου που έχει σχεδιαστεί πότε στη χώρα. Έρχεται να κάνει ακόμα πιο φιλικές τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας προς τις τοπικές κοινωνίες και να αναδείξει με τον πλέον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα πολλαπλά οφέλη που έχει η προώθηση τους.

Στα πλαίσια της ημερίδας ο Δήμαρχος Πύλης είχε συνάντηση με την Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Αλεξανδρα Σδούκου και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτριο Κουρέτα όπου συζήτησαν θέματα που απασχολούν τον Δήμο Πύλης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης