Τρίτη 16.07.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στην οδό Αρριανού συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ29.06.2024 | 8:37 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με την οδό Αρριανού συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στα Τρίκαλα από τον Δήμο Τρικκαίων.

Από την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 προσωπικό της εταιρείας («Χατζηγάκης Τεχνική») ξεκίνησε την προεργασία, ώστε όλες τις επόμενες ημέρες να γίνει η ασφαλτόστρωση, όπως διαπίστωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς, που επισκέφθηκε την περιοχή. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικούς δρόμους της πόλης, που, σε συνδυασμό με τον κυκλικό κόμβο που ήδη κατασκευάζει ο Δήμος Τρικκαίων πίσω από το Νοσοκομείο, θα διευκολύνει και την κίνηση οχημάτων και την καλύτερη κυκλοφορία στην περιοχή.

Τις αμέσως προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκαν άλλες δύο ασφαλτοστρώσεις: στο ένα τμήμα της οδού Ασκληπιού και σε μεγάλο τμήμα της οδού Λέσβου, που επίσης ήταν από τους δρόμους με σημαντικές μεταβολές στο οδόστρωμα λόγω των έργων ύδρευσης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης