Δευτέρα 01.03.2021 | Εορτάζουν: Ευδοκία, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή, Εύη, Παράσχος, Πάρης, Πάρις,Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα

Στην Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού ο Θανάσης Λιούτας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ12.12.2019 | 5:47 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη διευκόλυνση της ψήφου των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό τοποθετήθηκε ο βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας.

Ειδικότερα, ο κ. Λιούτας στην ομιλία του, στην ιστορική αυτή συζήτηση της Ολομέλειας, υπογράμμισε ότι η ψήφιση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου αποτελεί ορόσημο για τη συνολική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, βασικός στόχος της οποίας είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων ολόκληρου του ελληνικού έθνους και η ενότητα όλων των Ελλήνων, όπου και εάν αυτοί βρίσκονται.

Στην τοποθέτησή του ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ιδιαιτέρως, ότι ο νέος αυτός νόμος διορθώνει μια ιστορική αδικία και πετυχαίνει να ενδυναμώσει τους δεσμούς όλου του Ελληνισμού με την πατρίδα μας. «Η ενότητα και η ομοψυχία όλων των Ελλήνων είναι ο θεμέλιος λίθος για κάθε προσπάθεια και πολιτική μας να πάμε τη χώρα μπροστά», ανέφερε ο Τρικαλινός βουλευτής κλείνοντας την ομιλία του.

Από το πολιτικό γραφείο

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop