Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στην προεδρία του Δικτύου Δήμων με Ποτάμια ο Π. Ντιντής

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ01.04.2024 | 2:44 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πρόεδρος για την τρέχουσα θητεία του Δικτύου Δήμων με Ποτάμια εξελέγη ο Παναγιώτης Ντιντής, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων. Η εκλογή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στα Τρίκαλα, όπου φιλοξενήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Δικτύου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Παναγιώτης Ντιντής, αντιδήμαρχος Δ. Τρικκαίων

Αντιπρόεδρος: Κώστας Αργυρόπουλος, πρόεδρος ΔΕΥΑ Λάρισας

Γραμματέας: Σάββας Μελισσόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης

Ταμίας: Δημήτρης Καραμάνης, Δήμαρχος Λεβαδέων

Μέλη: Κώστα Γραμμένο (αντιδήμαρχο Δήμου Αργιθέας), Γιώργος Κάκαρης (δημοτικός σύμβουλος Δ.Κ. Δήμου Βέροιας), Παναγιώτης Σβερώνης (αντιδήμαρχος Δήμου Καρδίτσας).

Ο κ. Ντιντής σε δηλώσεις του, αφού ευχαρίστησε «τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς για την εκλογή», έδωσε έμφαση στην ανάγκη «τα ποτάμια μας να γίνουν ξανά τόποι με ζωή, με τον φυσικό πλούτο που θα αναδεικνύεται αλλά και θα προστατεύεται. Τα ποτάμια μέσα στις πόλεις είναι σημεία ενδιαφέροντος, είναι μια πυξίδα για το πώς μπορούμε να κινηθούμε στην κλιματική κρίση. Με συνεργασία όλων των μελών του Δικτύου και με τους κεντρικούς κρατικούς φορείς, μπορούμε να επιδιώξουμε εύρεση χρηματοδοτικών εργαλείων, ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες, τόσο για το αστικό τοπίο, όσο και – κυρίως – για το περιβάλλον».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης