Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Στην προπόνηση της Αναγέννησης ο Αμανατίδης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ18.03.2021 | 12:53 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Παγωμάρα επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στους Τρικαλινούς φιλάθλους, όταν και ενημερώθηκαν μέσω ανάρτησης που έκαναν Καρδιτσιώτικες ιστοσελίδες ότι ο Περικλής Αμανατίδης βρέθηκε στην προπόνηση της Αναγέννησης, τη στιγμή μάλιστα που μιλάει με τη διοίκηση του Α.Ο Τρίκαλα, για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των κυανέρυθρων.
Ο “Πέρι” όντως βρέθηκε στη γειτονική Καρδίτσα και φαίνεται ότι του έχει γίνει πρόταση από τη διοίκηση των “καναρινιών”, στην οποία πάντως δεν έχει απαντήσει ακόμη και προφανώς βρέθηκε εκεί , για να βολιδοσκοπήσει την όλη κατάσταση.
Ο ίδιος μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα απ’το ότι υπήρξαν δημοσιεύματα που ανέφεραν την παρουσία του στην Καρδίτσα, την οποία προφανώς ήθελε να κρατήσει μυστική.
Για τον πολυνίκη τεχνικό η προοπτική του Α.Ο Τρίκαλα είναι δεδομένο ότι αποτελεί προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς πρόκειται για μία ομάδα που βρίσκεται στη SL2 και μία πόλη στην οποία έχει ζήσει πολύ όμορφες στιγμές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή