Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στην τελική ευθεία η σχολική χρονιά

ΤΟΠΙΚΑ12.05.2024 | 9:05 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Επιστρέφοντας από τις διακοπές του Πάσχα στο σχολείο, στις 13/5, οι μαθητές του Λυκείου θα λάβουν το πρόγραμμα των ενδοσχολικών εξετάσεων. Υπενθυμίζεται, ότι τα μαθήματα λήγουν την Παρασκευή 17/5.

Οι εξετάσεις των ΓΕΛ ξεκινούν στις 20 Μαΐου και στις 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια. Οι Πανελλαδικές των ΓΕΛ θα διεξαχθούν στο διάστημα 31/5 – 12/6.

Τα μαθήματα στα Λύκεια λήγουν στις 17 Μαΐου, ενώ ακολουθούν οι προαγωγικές, οι απολυτήριες και οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024.

Για την Α’ και Β’ Λυκείου οι ενδοχολικές προαγωγικές εξετάσεις πρόκειται να διεξαχθούν μεταξύ 20 Μαΐου και 14 Ιουνίου. Καταληκτική ημερομηνία για την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει οριστεί η 21η Ιουνίου.

Για την Γ’ λυκείου, οι απολυτήριες εξετάσεις των ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ και των Λυκείων Ε.Α.Ε. (Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης) θα διεξαχθούν μεταξύ 20 με 27 Μαΐου. Καταληκτική ημερομηνία για την έκδοση αποτελεσμάτων είναι η 29η Μαΐου 2024.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις στα Γενικά Λύκεια ξεκινούν στις 31 Μαΐου 2024 με το κοινό μάθημα Γενικής Παιδείας, Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

Την Τρίτη, 4 Ιουνίου, το πρόγραμμα των εξετάσεων έχει ως ακολούθως: Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου, τα εξεταζόμενα μαθήματα είναι: Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Λόγω διεξαγωγής των ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου, οι Πανελλαδικές θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα των Πανελλαδικών έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα μεταξύ 18 έως και 28 Ιουνίου 2024.

Τι ισχύει στα Γυμνάσια

Τα μαθήματα στα Γυμνάσια, Γυμνάσια Ε.Α.Ε. και Γυμνάσια ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ (Ενιαία Ειδικά Επαγγελματικά Γυμνάσια – Λύκεια), λήγουν στις 29 Μαΐου.

Οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα μεταξύ 3 και 17 Ιουνίου 2024. Τα εξεταζόμενα μαθήματα για το Γυμνάσιο είναι 7.

Για τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά, το σχολικό έτος λήγει στις 14 Ιουνίου 2024.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης