Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στην Τήνο ο Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ04.05.2024 | 12:56 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην Τήνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα. Το Μεγάλο Σάββατο, ο κ. Μητσοτάκης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της Πρώτης Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου.

Την Μεγάλη Παρασκευή ο πρωθυπουργός, παρακολούθησε στον ίδιο ναό την Ακολουθία και Περιφορά του Επιταφίου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Σοφία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στην Κέρκυρα για τις ημέρες του Πάσχα, μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ. Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, ο κ. Κασσελάκης συμμετείχε στο έθιμο των «μπότηδων» (ρίψη πήλινων κανατιών) στο Πεντοφάναρο στην πλατεία Σπιανάδα της Κέρκυρας.

Εκτός από τις επισκέψεις και τις επαφές με τοπικούς παράγοντες που περιλαμβάνει το πρόγραμμά του, θα παραστεί στις ακολουθίες των ημερών και θα παρακολουθήσει και τα παραδοσιακά πασχαλινά έθιμα του νησιού. Τη Δευτέρα του Πάσχα θα επισκεφτεί τους Παξούς.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης