Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στην τοπική κοινωνία απευθύνονται οι εργαστηριακοί γιατροί

ΤΟΠΙΚΑ13.05.2024 | 3:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην τοπική κοινωνία απευθύνονται οι τοπικοί εργαστηριακοί γιατροί που για δεύτερη εβδομάδα συνεχίζουν την αποχή από τις εργασίες τους, προκειμένου να εξηγήσουν τους λόγους της κινητοποίησής τους.

Για το λόγο αυτό, την Τρίτη, στις 2 το μεσημέρι καλούν στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων εκπροσώπους φορέων και σωματείων προκειμένου να παρουσιάσουν τα αιτήματά τους ζητώντας την κατανόηση και τη στήριξη στον αγώνα που δίνουν.

Στο μεταξύ, εντός της εβδομάδας αναμένεται συνάντηση αντιπροσωπείας των εργαστηριακών γιατρών με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη προκειμένου να αναζητήσουν τη χρυσή τομή που θα ικανοποιήσει τα αιτήματά τους και θα τους επιτρέψει να επιστρέψουν στα ιατρεία τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης