Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Στην απλότητα βρίσκεται η ευτυχία…

ΤΟΠΙΚΑ23.08.2019 | 1:21 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Ο Κώστας Μαράβας είπε κάτι σωστό στο «ζυγό». Τι είπε ο δήμαρχος Πύλης; Το αυτονόητο… Να βρεθούν οι δήμαρχοι με τον Μιχαλάκη και όποιον άλλο έχει λόγο για την ανάπτυξη του Νομού και να συμφωνήσουν σε δύο – τρία έργα για κάθε δήμο τα οποία θα τα δώσουν στην περιφέρεια, στους βουλευτές, στα υπουργεία.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τα όποια προσωπικά και να παλέψουν όλοι μαζί για να γίνουν πράξη αυτά τα έργα.  Απηύθυνε μάλιστα, δημόσια πρόσκληση στον Χρήστο Μιχαλάκη να δουλέψουν όλοι  μαζί για να γίνουν πράξη  αυτά τα έργα προτάσσοντας, για τον δήμο του, το φράγμα της Πύλης. Κι αυτό γιατί, τον μέσο Πορτινό, ελάχιστα έως καθόλου (όσοι δεν αρέσκονται στο πολιτικό κουτσομπολιό) τον ενδιαφέρουν οι διαπροσωπικές σχέσεις του Μαράβα με τον Μιχαλάκη. Αν τα έχουν ή δεν τα έχουν… καλά. Τι έγινε ή τι δεν έγινε στις τελευταίες εκλογές. Αυτό που εύλογα τους κόφτει είναι να γίνουν δύο – τρία βασικά πράγματα στον τόπο τους.

Η πρόταση – πρόσκληση του κ. Μαράβα και μάλιστα στον κ. Μιχαλάκη με τον οποίο οι σχέσεις τους βρίσκονται στο ναδίρ, ίσως κρύβει και το μυστικό της επιτυχίας για να γίνουν όντως πράξη κάποια βασικά έργα στην περιοχή μας μήπως και φυσήξει… φρέσκος αέρας.

Η νέα κυβέρνηση, στα πρώτα της βήματα, δείχνει ότι θέλει να αφήσει χαραμάδες να περάσει αυτός ο… φρέσκος αέρας. Είναι κρίμα και άδικο αυτός ο… αέρας να μην  φυσήξει στο… μπουγάζι της Πύλης  ή όπου αλλού στον τόπο μας, επειδή οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες και το πείσμα ορθώνουν αχρείαστα  τείχη.

Μπορεί όλο αυτό  να μοιάζει πρόχειρο και απλοϊκό αλλά «στην απλότητα βρίσκεται η ευτυχία» που λέει και ο ποιητής (Οδυσσέας Ελύτης).

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή