Κυριακή 09.05.2021 | Εορτάζουν: Χριστόφορος, Χριστοφόρης, Φόρης, Χριστόφης, Χριστοφία, Χριστοφίνα, Ησαΐας

Στήριξη στην υποψηφιότητα του Κ. Κρεμμύδα αποφάσισε το Κίνημα Αλλαγής

ΤΟΠΙΚΑ19.01.2019 | 1:26 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Την απόφαση να στηρίξει την υποψηφιότητα του κ. Κώστα Κρεμμύδα για τον Δήμο Τρικκαίων έλαβες το βράδυ της Παρασκευής η διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του Κινήματος Αλλαγής.

Η στήριξη στην υποψηφιότητα του Κώστα Κρεμμύδα θεωρούνταν αναμενόμενη, με βάση τα όσα είχαν διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες.

Από την πλευρά της Νομαρχιακής Επιτροπής ο γραμματέας κ. Γιώργος Μανώλης τόνισε πως κατά την διάρκεια της συνεδρίασης αποφασίστηκε η στήριξη στην υποψηφιότητα του Κώστα Κρεμμύδα και η απόφαση ήδη έχει σταλεί στα κεντρικά του κόμματος στην Αθήνα, το οποίο σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ακολουθεί τις προτάσεις των νομαρχιακών οργάνων.

Σύμφωνα με τον κ. Μανώλη η διαδικασία κύλησε ομαλά, σημειώνοντας πως στη συνεδρίαση του οργάνου συμμετείχαν πάνω από 20 άτομα, κάτι που δείχνει και το αυξημένο ενδιαφέρον που υπάρχει. «Θεωρούμε ότι πρέπει να πάμε συντεταγμένα» τόνισε ο κ. Μανώλης, θέλοντας να στείλει μήνυμα ενότητας προς όλες τις κατευθύνσεις.

Να σημειώσουμε πως από την συνεδρίαση απουσίαζε ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Σπαθής, με τη Ν.Ε. πάντως να σημειώνει πως είχε ενημερώσει από πριν.

Με αυτά τα δεδομένα οδηγούμαστε μέσα στην εβδομάδα στην ανακοίνωση από τον κ. Κρεμμύδα των πρώτων ονομάτων του συνδυασμού, ενώ στην ίδια εκδήλωση θα ανακοινωθεί και το όνομα του συνδυασμού.

Κοπή πίτας με Μ. Χριστοδουλάκη

Εξάλλου, ήδη είναι γνωστό πως η κοπή πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα στο Φρούριο. Στην εκδήλωση θα δώσει το παρών ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, κάτι που σημαίνει πως η εκδήλωση, αναμένεται να έχει και τον χαρακτήρα μίας άτυπης εκκίνησης του ΚΙΝΑΛ σε όλα τα εκλογικά μέτωπα του Νομού.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop