Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στις 20 Σεπτεμβρίου η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

ΠΟΛΙΤΙΚΗ14.09.2023 | 2:59 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα έχει την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως ενημέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ο Έλληνας πρωθυπουργός αναχωρεί για τη Νέα Υόρκη την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου όπου θα πάρει μέρος στην Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 78ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Την αμέσως επόμενη ημέρα θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο. Την Πέμπτη 21/9 ο κ. Μητσοτάκης θα απευθύνει την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Την Παρασκευή 22/9 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει ακόμη συναντήσεις με επενδυτές και εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων.

Ο πρωθυπουργός θα έχει ακόμα συναντήσεις με επενδυτές και με εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων, ενώ έχει προσκληθεί και θα μιλήσει στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ.

Ο Παύλος Μαρινάκης ενημέρωσε ακόμη ότι τo αναλυτικό πρόγραμμα του πρωθυπουργού, το οποίο «συντμήθηκε λόγω των συνεπειών των ακραίων πλημμυρικών φαινομένων στην Θεσσαλία, θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα».

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν είχε προγραμματιστεί για τις 18 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να ταξιδέψει νωρίτερα στη Νέα Υόρκη λόγω της δραματικής κατάστασης που επικρατούσε στη χώρα μετά το φονικό και καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης