Κυριακή 16.06.2024 | Εορτάζουν: Μνημόνιος, Τύχων, Τίχων

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας ο Περιφερειάρχης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ20.05.2024 | 12:16 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με αφορμή την 20η Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας συμμετείχε την Κυριακή 19 Μαΐου στην έναρξη των διήμερων εκδηλώσεων για την Μέλισσα, στο πάρκο Αλκαζάρ.

Μια γιορτή που πραγματοποιείται με σκοπό να αναδειχθεί η συμβολή των μελισσών τόσο στο περιβάλλον όσο και στην ανθρώπινη διατροφή, και την οποία διοργανώνει ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θεσσαλίας (Apis Era) με την στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.

Στο πλαίσιο των δράσεων έγιναν και αγώνες δρόμου: Παιδικός 1 χλμ και ενηλίκων 5 χλμ. με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Σωτήρη Σουλούκο, να απονέμουν μετάλλια στους νικητές και τις νικήτριες των αγώνων.

Επίσης ο Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός Θεσσαλίας τίμησε με πλακέτα τον Περιφερειάρχη και τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρη Τσέτσιλα και Σωτήρη Σουλούκο για την διαρκή στήριξη της Περιφέρειας στον κλάδο της μελισσοκομίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης