Τετάρτη 27.01.2021 | Εορτάζουν: Χρυσόστομος, Χρυσοστόμης, Χρυσοστόμη, Χρυσοστομία, Χρυσοστομίτσα

Στις πρώτες θέσεις παραβάσεων οδηγών τα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ28.11.2019 | 3:14 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Τους ελέγχους στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του αρχηγείου της, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, συνεχίζει σε όλη τη χώρα η Ελληνική Αστυνομία.

Τη φορά αυτή, από 18 έως 24 Νοεμβρίου, από 844 συνεργεία τροχαίας που συγκροτήθηκαν πανελλαδικά, ελέγχθηκαν συνολικά 10.860 οχήματα και βεβαιώθηκαν 512 παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και 563 παραβάσεις για παρεμπόδιση ραμπών διάβασης ατόμων με αναπηρία.

Οι περισσότερες από τις 1.075 αυτές παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (220), της Θεσσαλονίκης (160), του Ηρακλείου (127), της Πιερίας (59), των Τρικάλων (48) και των Χανίων (31).

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας. Ειδικά κατά τις ημέρες των γιορτών, όλοι θα πρέπει να γίνουμε ακόμη πιο προσεκτικοί, μιας και η κίνηση αυξάνεται σε όλο το οδικό δίκτυο και δη του νομού Τρικάλων.

Γενικότερα, υπάρχει μεν ο φόβος των προστίμων ωστόσο φαίνεται ότι πολλές φορές αυτό δεν είναι αρκετό για πολλούς οδηγούς.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop