Πέμπτη 28.09.2023 | Εορτάζουν: Χαρίτων, Χαρίτωνας, Χαρίτος

Στο 4ο Φεστιβάλ Εκκλησιαστικών και Παραδοσιακών Χορωδιών Αταλάντης το Σωματείο Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ26.06.2019 | 4:59 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στη Αταλάντη στο Δήμο Λοκρίδος βρέθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 το Σωματείο Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων Ιωάννης ο Δαμασκηνός όπου προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο 4ο Φεστιβάλ Εκκλησιαστικών και Παραδοσιακών Χορωδιών Αταλάντης. Ο πρόεδρος του Σωματείου Αθ. Δημητρίου στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο αλλά και τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου και μετέφερε τις ευχές των μητροπολιτών  για καλή επιτυχία.

Το πρώτο μέρος με τα βυζαντινά μέλη διηύθυνε ο Νικόλαος Λεμονάς και το δεύτερο με τα παραδοσιακά τραγούδια ο Παναγιώτης Καλαμπάκας. Η χορωδία και η ορχήστρα απέσπασε τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκομένων. Στη Αταλάντη στο Δημο Λοκρίδος βρέθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 το Σωματείο Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων  Ιωάννης ο Δαμασκηνός όπου προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο 4ο Φεστιβάλ Εκκλησιαστικών και Παραδοσιακών  Χορωδιών  Αταλάντης.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Αθ. Δημητρίου στο   σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο αλλά και τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου και μετέφερε τις ευχές των μητροπολιτών  για καλή επιτυχία. Το πρώτο μέρος με τα βυζαντινά μέλη διηύθυνε ο Νικόλαος Λεμονάς και το δεύτερο με τα παραδοσιακά τραγούδια ο Παναγιώτης Καλαμπάκας. Η χορωδία και η ορχήστρα απέσπασε τα συγχαρητήρια όλων των παρευρισκομένων. Στη μουσικολογική συναυλία συμμετείχαν πέραν του Σωματείου Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων και Μικτές Χορωδίες Πολιτιστικών Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Λοκρών. Το Φεστιβάλ υπό την αιγίδα του Δήμου Λοκρών σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Αταλάντης πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Ωδείου με τη συμμετοχή εκκλησιαστικών, πολιτικών, πολιτιστικών προσώπων καθώς και του φιλόμουσου κοινού.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης