Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Στο 70% η προσέλευση των μαθητών γυμνασίων και δυο τάξεων λυκείων

ΤΟΠΙΚΑ18.05.2020 | 4:28 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Από τις υψηλότερες συμμετοχές που καταγράφτηκαν σε όλη τη χώρα ήταν αυτή στο νομό Τρικάλων σχετικά με την προσέλευση των μαθητών γυμνασίων και των δυο πρώτων τάξεων λυκείων κατά την πρώτη ημέρα της επιστροφής των παιδιών στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το ποσοστό άγγιξε στο 70%, καθώς μόλις το 30% αποφάσισε να μην προσέλθει στα σχολεία για την παρακολούθηση των μαθημάτων. Από την πλευρά τους υπηρεσιακοί παράγοντες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Τρικάλων, μεταξύ των οποίων και η διευθύντρια κα Βάσω Κάκλα, σημείωσε ότι το ποσοστό είναι ιδιαίτερα υψηλό, ανάλογο εκείνο που παρατηρούνταν και τους προηγούμενους μήνες, όπου ένα 20-30% μαθητών απουσίαζε δικαιολογημένα για μια σειρά λόγων.

Η επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έγινε κανονικά, μετά από «καραντίνα» δύο και πλέον μηνών στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή