Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στο Δ.Σ. Φαρκαδόνας ο προϋπολογισμός του 2019

ΤΟΠΙΚΑ27.12.2018 | 4:44 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Στις 6 του απογεύματος της Παρασκευής αναμένεται να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας προκειμένου να συζητήσει τον προϋπολογισμό του 2019 καθώς επίσης και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης για το 2019.

Πρόκειται για τον τελευταίο προϋπολογισμό της παρούσας δημοτικής περιόδου, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να συζητηθεί την περασμένη εβδομάδα, ταυτόχρονα με το πρόγραμμα εκτελεστέων έργων.

Τότε όμως η συζήτηση του προϋπολογισμού καθώς επίσης και του ολοκληρωμένου προγράμματος είχε αναβληθεί μιας και τα σχέδια τους δεν είχαν εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Η εν λόγω επιτροπή συνεδριάζει κάθε Παρασκευή ενώ το δημοτικό συμβούλιο είχε προγραμματιστεί και διεξήχθη την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου. Αποτέλεσμα αυτού, ο Δήμος Φαρκαδόνας να παραμείνει στην αναμονή 3 ημέρες έως τις 21 Δεκέμβρη, όπου και συνεδρίασε η επιτροπή, δίνοντας την έγκριση και πλέον εκδόθηκαν οι προσκλήσεις του συμβουλίου για την σημερινή συνεδρίαση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης