Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στο Δημαρχείο Τρικκαίων και στην ΠΕΤ ο Χάρης Δούκας

ΤΟΠΙΚΑ27.04.2024 | 3:08 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τις πύλες του Δημαρχείου Τρικκαίων πέρασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας. Ο δήμαρχος βρέθηκε στα Τρίκαλα για να παραστεί το απόγευμα της ίδια ημέρας στην ημερίδα που διοργανώνει η δημοτική παράταξη «Τρίκαλα, Τόπος να ζούμε» με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση σε συνθήκες Κλιματικής Αλλαγής. Η πραγματικότητα, η πρόκληση, ο αναγκαίος σχεδιασμός».

Ο κ. Δούκας πλαισιωνόταν από μέλη της δημοτικής παράταξης. Συναντήθηκε με το δήμαρχο Τρικκαίων κ. Νίκο Σακκά έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν σειρά θεμάτων που άπτονται της αυτοδιοίκησης, αλλά το σημαντικότερο με την κλιματική αλλαγή.

Ο κ. Σακκάς ενημέρωσε τον κ. Δούκα, για τις καταστροφές με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπος ο Δήμος Τρικκαίων τον περασμένο Σεπτέμβριο από την θεομηνία, σημειώνοντας ότι η κατάσταση αυτή που δημιουργήθηκε έφερε πολλά πράγματα που είχαν σχεδιαστεί να υλοποιηθούν αρκετά πίσω. Μίλησε για ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο που επηρέασε την κοινωνία και το Δήμο, όπως και όλη την Θεσσαλία που προσπαθεί να ορθοποδήσει.

Λίγο αργότερο ο κ. Δούκας επισκέφτηκε την αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, αναπτύσσοντας μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν το νομό.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης