Τρίτη 21.03.2023 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Στο Δημαρχείο Τρικκαίων συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ

ΤΟΠΙΚΑ09.02.2023 | 6:10 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τις πύλες του Δημαρχείου Τρικκαίων πέρασαν το πρωί της Πέμπτης συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ. Τα μέλη του τρικαλινού συλλόγου και της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ και ΤΣΑ) συναντήθηκαν με το δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν σειρά θεμάτων με σημαντικότερο εκείνο της  διοργάνωσης από την Ομοσπονδία, της γενικής συνέλευσής της στα Τρίκαλα, τον ερχόμενο Μάιο.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την οργάνωση της συνέλευσης, με τον Δήμαρχο Τρικκαίων να καλωσορίζει τη διοργάνωση.
Την Ομοσπονδία εκπροσωπούσε ο πρόεδρός της κ. Χρήστος Κολοβός, ο πρόεδρος του σωματείου συνταξιούχων ΟΑΕΕ των Τρικάλων κ. κ. Βήτας, ο γραμματέας κ. Αχ. Ροβής (αμφότεροι και μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας) και ο κ. Βασ. Οικονόμου, μέλος στο ΔΣ του τρικαλινού σωματείου.

Ταυτόχρονα οι συνταξιούχοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπος ο μέσος συνταξιούχος, ζητώντας τη στήριξη όλων των φορέων για την ανάδειξη και προώθηση των αιτημάτων τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ