Κυριακή 25.02.2024 | Εορτάζουν: Ρήγας, Ρηγίνος, Ρήγος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Λωξάνδρα, Λωξάντρα Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Άξιος, Άξια

Στο δήμαρχο Τρικκαίων Λίβυοι επιχειρηματίες

ΤΟΠΙΚΑ17.10.2022 | 5:51 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Λιβυκής πόλης Μισράτα κ. Φατχί Αλαμιέν, Λίβυους επιχειρηματίες και τον πρόεδρο του Επιμελητήριου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκο με στελέχη της διοίκησης, υποδέχθηκε το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής από την παραθαλάσσια και εμπορική αυτή Λιβυκή και συνεργασίας με Τρικαλινούς επιχειρηματίες, ο κ. Γιαγιάκος συνόδευσε την αποστολή στο δημαρχείο Τρικκαίων.

Ο κ. Παπαστεργίου, καλωσορίζοντας, τους Λιβύους, αναφέρθηκε και παρουσίασε τα πλεονεκτήματα της περιοχής σε επίπεδο εμπορικό, δίνοντας έμφαση και στις δράσεις του Δήμου για την πόλη και τις επιχειρήσεις.

Ακολούθησε παρουσίαση δράσεων στο «Κέντρο Ελέγχου» του Smart City σε θέματα βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες, από τον εκπρόσωπο Τύπου κ. Θαν. Μιχαλάκη.

Με τον κ. Γιαγιάκο παραβρέθηκαν στη συνάντηση τα μέλη της διοίκησης κ.κ. Τζίνα Μπέη και Δημ. Τσόλας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης