Τρίτη 09.03.2021 | Εορτάζουν: Αέτιος, Αετός, Αέτης, Αετίς, Αετίων, Αετίνα, Βιβιανός, Βιβιάνα, Βιβιανή, Βιβή, Βίβιαν, Ηλιανός, Ιλιάς, Ηλιανή, Ηλιάνα, Λιάνα, Ιλιάνα, Ηλιάννα, Λυσίμαχος, Λυσιμάχη, Ξάνθος, Ξάνθιος, Ξανθιάς, Ξανθούλιος, Ξανθούλης, Ξανθή, Ξανθούλα, Σεβηριανός, Σεβηριανή, Σμάραγδος, Σμαράγδης, Σμαραγδένιος, Σμάρης, Σμαράγδα, Σμαραγδένια, Σμαραγδή, Σμαράγδω, Σμαρούλα, Σμαρώ, Σμαραγδία, Σμαραγδούλα, Σμάρα, Φιλοκτήμων, Φιλοκτήμονας, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα

Στο Δήμο Πύλης η ΕΔΑ ΘΕΣΣ

ΤΟΠΙΚΑ27.06.2020 | 1:34 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Μετά από μία σειρά συντονισμένων ενεργειών έρχεται στον Δήμο Πύλης, με πρώτο σταθμό την πρωτεύουσα του Δήμου, την Πύλη, το Φυσικό Αέριο.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, 2 και 3 του μήνα Ιουλίου, η ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. θα βρίσκεται στην αγορά της Πύλης.

Με την παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού της Εταιρίας.

Θα ενημερώσουν τους πολίτες για την χρησιμότητα του φυσικού αερίου, για τον τρόπο λειτουργίας της Εταιρίας, για το πλάνο εγκατάστασης του δικτύου διανομής.

Θα καταγράψουν το ενδιαφέρον σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, θα τονίσουν την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, με γνώμονα πάντα τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής.

Ο Δήμαρχος της Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, ο Πρόεδρος της Κοινότηταςκ. Βασίλειος Κανέλας και το Κοινοτικό Συμβούλιο θα υποδεχθούν το κλιμάκιο της ΕΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. και θα είναι παρόντες στην ενημέρωση των κατοίκων της Πύλης για την αλλαγή σελίδας του ενεργειακό χάρτη της Πύλης.

Για την φθηνή και καθαρή ενέργεια που θα μπορούν να απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις της Πύλης.

Τις επόμενες μέρες θα τοποθετηθούν πινακίδες ονομασίας όλων των δρόμων της Πύλης, μετά από την ομόφωνη απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου, με σκοπό τον ευκολότερο εντοπισμό της διεύθυνσης όλων των κατοικιών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop