Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στο εγγύς μέλλον και το σκάψιμο της Ασκληπιού

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ21.02.2024 | 5:06 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο άμεσο μέλλον θα πρέπει να σκαφτεί και ο πεζόδρομος της Ασκληπιού για την αντικατάσταση των σωλήνων ύδρευσης, όπως δήλωσε στη Λέσχη 97,6 ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Γιώργος Καταβούτας.

Όπως τόνισε «Το τι θέλουν να κάνουν οι οργανισμοί κοινής ωφέλειας και οι πάροχοι, δεν σημαίνει ότι αυτό και θα γίνει, αν δεν συνεννοηθούν πρώτα με τη δημοτική αρχή. Όταν υπάρχει βλάβη, οι Ο.Κ.Ω. έχουν δικαίωμα να σκάψουν χωρίς να μας ενημερώσουν. Στην τελευταία περίπτωση της Γαριβάλδη είχαμε συνεννόηση, και είναι σε διαδικασία αποκατάστασης τώρα του σημείου που πρόσφατα ολοκληρώσαμε και παραδώσαμε.

Στον πεζόδρομο της Ασκληπιού δεν υπάρχει περίπτωση να σκάψει εταιρεία για οπτικές ίνες ή οτιδήποτε άλλο, αλλά πρέπει να ενημερώσω ότι από κάτω το δίκτυο ύδρευσης είναι ακόμα με τον αμίαντο. Και επειδή προφανώς μέσα στο έργο εμπεριέχεται η οδός Ασκληπιού, συνεπώς στο εγγύς μέλλον πρέπει να αποφασίσει η δημοτική αρχή το πότε θα μπει ο εργολάβος να σκάψει για την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης και στον πεζόδρομο».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης