Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στο επίκεντρο η πρόληψη κατά των εξαρτήσεων

ΤΟΠΙΚΑ27.04.2023 | 6:21 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την έναρξη συνεργασίας του Κέντρου Πρόληψης νομού Τρικάλων με την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων σηματοδότησε η πραγματοποίηση της πρώτης συνάντησης μεταξύ των δύο πλευρών.
Η συνεργασία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «Πρωτοκόλλου Συνεργασίας» μεταξύ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.). Στη συνάντηση παρέστησαν ο Αστυνομικός διευθυντής Τρικάλων κ. Δημ. Μήτραινας Δημήτριος, ο Διοικητής Ασφαλείας Τρικάλων κ. Γ. Λιούρας και το στέλεχος της ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών κ. Β. Λιούλιου.

Βασικός στόχος της συνάντησης ήταν η ενδυνάμωση συνεργασίας μεταξύ του Κέντρου Πρόληψης και της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση περιστατικών-ζητημάτων πρόληψης των εξαρτήσεων και την προαγωγή της Ψυχοκοινωνικής Υγείας σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας.

Τη συνάντηση συντόνισαν τα επιστημονικά στελέχη του Κέντρου Πρόληψης κ. Κωνσταντίνα

Νταϊλιάνη (κοινωνική λειτουργός) και Στυλιανή Παπαγιάννη (ψυχολόγος).

Οι δυο φορείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε στενή συνεργασία με στόχο τη συζήτηση και το συντονισμό σε θέματα που σχετίζονται με την δράση και τις ενέργειες τους.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης