Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στο επίκεντρο η συζήτηση για την ακρίβεια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ23.05.2024 | 11:51 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο κόκκινο σκαρφαλώνει το πολιτικό θερμόμετρο εν όψει της αυριανής συζήτησης που θα διεξαχθεί στη Βουλή για το μείζον ζήτημα που ταλανίζει τα νοικοκυριά, αυτό της ακρίβειας. Η αντιπολίτευση αναμένεται να στριμώξει την κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα, ενώ από την πλευρά της η κυβέρνηση κάνει λόγο για «ντιμπέιτ» εν όψει των ευρωεκλογών.

Η συζήτηση προκλήθηκε έπειτα από αίτημα του προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Σωκράτη Φάμελλου, για διεξαγωγή συζήτησης προ ημερησίας διατάξεως με θέμα την αντιμετώπιση της ακρίβειας, αναμένεται να τεθούν και άλλα ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, καθώς πλέον οι ευρωεκλογές απέχουν μόλις δύο εβδομάδες.

Στην πολύωρη συνεδρίαση αναμένεται να εκτοξευτούν μύδροι της αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης για τα μέτρα που έχει λάβει -και κυρίαρχα αυτά που δεν έχει λάβει- για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια. Στην ατζέντα θα τεθεί και η φορολόγηση των υπερκερδών.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης