Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Στο επίκεντρο η τουριστική ανάπτυξη του Νομού

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ02.08.2019 | 4:32 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Η τουριστική ανάπτυξη βρέθηκε στο επίκεντρο της παρέμβασης του περιφερειακού συμβούλου Γιάννης Μπουτίνα μέσα από την συχνότητα της Ραδιοφωνικής Λέσχης.

Ο κ. Μπουτίνας στάθηκε ιδιαίτερα στο brand name των Μετεώρων και στις προσπάθειες που γίνεται για διεύρυνση των διανυκτερεύσεων και των επισκέψεων στην περιοχή.  Στάθηκε ιδιαίτερα στο σχέδιο της Περιφέρειας, των Δήμων και του Επιμελητηρίου, ώστε να έρθουν πιο κοντά όλα τα σημεία ενδιαφέροντος που έχει ο Νομός.

Ο περιφερειακός σύμβουλος μεταξύ άλλων τόνισε:

« Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο ζενίθ της τουριστικής περιόδου, και περιμένουμε ένα εξίσου δυνατό Σεπτέμβριο για το Νομό Τρικάλων. Τα Μετέωρα στατιστικά αποτελούν το δεύτερο σημείο σε επισκεψιμότητα μετά την Ακρόπολη. Είναι ένα εξαιρετικό brand name στην περιοχή μας, και σε αυτό πρέπει να επενδύσουμε. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν βεβαίως, και στοχεύουμε κυρίως στο να μπούμε σε νέες αγορές αλλά και να διευρύνουμε τον αριθμό διανυκτερεύσεων και των επισκέψεων σε άλλα μέρη του Νομού. Κάποιος δηλαδή που μπορεί να μείνει μια μέρα στα Μετέωρα, να μείνει και άλλη μια π.χ. στον ορεινό όγκο, στον Ασπροπόταμο, ή στην πόλη των Τρικάλων για city break. Αυτό δουλεύουμε αυτή τη στιγμή και με τους 4 Δήμους και με το Επιμελητήριο, να κάνουμε κάποιες δράσεις που θα φέρουν κοντά όλα τα σημεία ενδιαφέροντος που έχει ο Νομός. Προβάλλουμε τις ομορφιές του τόπου μας όπου μπορούμε, θέλει και δουλειά και σχεδιασμό, και πιστεύω ότι η ήπια τουριστική ανάπτυξη που επιθυμούμε θα έρθει σταδιακά.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή