Σάββατο 02.07.2022 | Εορτάζουν: Ιουβενάλιος, Ιουβενάλης, Γιουβενάλης, Ιουβεναλία

Στο επίκεντρο τα έργα μέσω Φιλόδημου και Αντ. Τρίτσης

ΤΟΠΙΚΑ07.05.2021 | 6:47 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με 23 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μετεώρων και ώρα 13.00.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθεί μεταξύ άλλων το θέμα της αποδοχής ένταξης στον Φιλόδημο ΙΙ του έργου για την αναβάθμιση των στάσεων στο Δ. Μετεώρων, αλλά η υποβολή προτάσεων για ένταξη έργων στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, όπως αυτά των δράσεων ηλεκτροκίνησης και της αγροτικής οδοποιίας.

Αναλυτικά τα θέμα που θα συζητηθούν είναι:

 1. Αποδοχή ένταξης της Πράξης του Δήμου Μετεώρων «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Μετεώρων» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».
 2. Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στο πλαίσιο του προγράμματος “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” και σύσταση επιτροπής διερεύνησης τιμών – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΤ12 -Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους.
 3. Έγκριση υποβολής πρότασης για ένταξη της πράξης με τίτλο “ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ» ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» της πρόσκλησης ΑΤ05 με τίτλο: «Ανάπτυξη της υπαίθρου-Αγροτική Οδοποιία».
 4. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και τευχών δημοπράτησης του έργου με τίτλο “ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ”, προϋπολογισμού 1.105.600,00 συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
 5. Συγκρότηση Επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση Αύλειων Χώρων Δημοτικών Σχολείων».
 6. Έγκριση πρακτικού ΙΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Καστανιάς του Δήμου Μετεώρων».
 7. Έγκριση πρακτικού ΙΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Μαλακασίου του Δήμου Μετεώρων».
 8. Έγκριση πρακτικού ΙΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Κλεινοβού του Δήμου Μετεώρων».
 9. Έγκριση πρακτικού ΙΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Τυμφαίων του Δήμου Μετεώρων».
 10. Έγκριση πρακτικού ΙΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Βασιλικής του Δήμου Μετεώρων».
 11. Έγκριση πρακτικού ΙΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Αποκομιδή απορριμμάτων της Δ.Ε. Χασίων του Δήμου Μετεώρων».
 12. Έγκριση πρακτικού Ι της επιτροπής διαγωνισμού της μελέτης «Μελέτη προστασίας & Διαχείρισης Διακατεχόμενου δάσους Κλεινού Κοινότητας Κλεινού περιόδου 2019-2028.
 13. Έγκριση πρακτικού Ι της Επιτροπής διαγωνισμού της μελέτης «Μελέτη προστασίας & Διαχείρισης Διακατεχόμενου δάσους Αμαράντου Κοινότητας Αμαράντου περιόδου 2019-2028.
 14. Παράταση προθεσμίας της σύμβασης προμήθειας καυσίμων.
 15. Έγκριση Τεχνικών προδιαγραφών & όρων διακήρυξης του διαγωνισμού «Προμήθεια ζωοτροφών για τη σίτιση αδέσποτων ζώων έτους 2021-2022».
 16. Αποδοχή πίστωσης από Κεντρικούς αυτοτελείς πόρους έτους 2021 (B΄κατανομή) για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.
 17. Απαλλαγή υπολόγου ενταλμάτων προπληρωμής και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.
 18. Ορισμός Πληρεξουσίου Δικηγόρου προς υποστήριξη του Δήμου Μετεώρων κατά την εκδίκαση αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου (πολιτικό τμήμα).
 19. Ορισμός Συμβολαιογράφου για την σύνταξη ειδικού συμβολαιογραφικού πληρεξουσίου.
 20. Τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ’ αριθ. 286/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μετεώρων.
 21. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για άσκηση, σύνταξη, κατάθεση και προσδιορισμό εφέσεως κατά της υπ’ αριθμ.: 110/2020 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρικάλων (Τακτική Διαδικασία).
 22. Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2019.
 23. Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2020.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή