Πέμπτη 27.01.2022 | Εορτάζουν: Χρυσόστομος, Χρυσοστόμης, Χρυσοστόμη, Χρυσοστομία, Χρυσοστομίτσα

Συζήτηση για τα οικονομικά στο Δ.Σ. Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ26.09.2019 | 6:03 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μετεώρων για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο. Επί της ουσίας είναι η πρώτη συνεδρίαση, αφού αυτή που προηγήθηκε αφορούσε την εκλογή Προεδρείου και μελών στις Επιτροπές.

Πέρα από τις καθιερωμένες ευχές, έγινε συζήτηση γύρω από τη δήλωση της περιουσίας του Δήμου στο Κτηματολόγιο, με τον Δήμαρχο κ. Αλέκο να τονίζει πως έγιναν και λάθη, τα οποία διορθωθούν και πως «θα προστατέψουμε την περιουσία του Δήμου μέχρι το τελευταίο μέτρο».

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος Χρήστος Σινάνης αναφέρθηκε σε δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας για το συγκεκριμένο θέμα λίγο πριν τις εκλογές.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος στάθηκε σε μη τιμολογηθείσες οφειλές του Δήμου ύψους 206.000 ευρώ, που προκύπτουν από τα δελτία παραγγελιών, ενώ αναφερόμενος στις ρυθμίσεις στη ΔΕΥΑΚ είπε ότι πήγαν αρκετά καλά. Παράλληλα σημείωσε πως οι ρυθμίσεις στο Δήμο αγγίζουν τις 100.000 ευρώ και ελπίδα είναι να πάνε ακόμη καλύτερα μετά την παράταση που δόθηκε.

Στη συνεδρίαση ο κ. Αλέκος είπε ακόμη πως πρόθεσή του είναι η στήριξη της υποψηφιότητας του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για την προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020