Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στο επίκεντρο το πρωτογενής τομέας και τα προβλήματά του

ΤΟΠΙΚΑ28.11.2022 | 6:48 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε την Κυριακή στην Καλαμπάκα ο πρωτογενής τομέας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο στην Καλαμπάκα, με θέμα: Ο πρωτογενής τομέας και το πρόγραμμα των 6 εθνικών προτεραιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που ανακοινώθηκαν από τον Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ.

Εισηγητές και κεντρικοί ομιλητές στην ημερίδα ήταν ο Σταύρος Αραχωβίτης, πρώην Υπουργός και Τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και η Ολυμπία Τελιγιορίδου, πρώην Υφυπουργός και υπεύθυνη Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στην ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τέθηκαν επί τάπητος θέματα όπως τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα, η αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, η παραγωγική ανασυγκρότηση και η ενίσχυση του εισοδήματος όλων των πολιτών που αποτελούν την σύγχρονη πρόκληση για το μέλλον της χώρας.

Τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο τέλος απάντησαν σε ερωτήσεις εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων και πολίτων του νομού, οι οποίοι έκαναν τις δικές τους παρεμβάσεις στην ημερίδα.

Στην ημερίδα το παρών έδωσαν εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων και πολίτες του Νομού.

Την εκδήλωση συντόνιζε ο δημοσιογράφος Λάζαρος Μάμαλης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης