Πέμπτη 02.02.2023 | Εορτάζουν: Υπαπαντή, Μαρουλία, Μαρούλα, Ρούλα

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ15.07.2022 | 2:13 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν απόψε στη Λυγαριά
Λίγες ώρες απέμειναν για τη διεξαγωγή ενός εκ των κορυφαίων καλλιτεχνικών γεγονότων αυτού του Καλοκαιριού για την περιοχή μας, το μεγάλο χορό που διοργανώνει το ποδοσφαιρικό σωματείο του Απόλλωνα Λυγαριάς.
Η εκδήλωση διεξάγεται σήμερα Παρασκευή 15 Ιουλίου στο γήπεδο του χωριού και αναμένεται να υπάρξει κοσμοσυρροή, καθώς σε επικοινωνία με τους διοργανωτές μας τόνισαν ότι οι κρατήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και το γήπεδο αναμένεται να κατακλυστεί.
Θα είναι μία δυνατή βραδιά γεμάτη κέφι και διασκέδαση και σίγουρα όσοι βρεθούν αύριο στη Λυγαριά θα θυμούνται για πολύ καιρό τη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Σε αυτό θα συμβάλλει τα μέγιστα η πολύ δυνατή ορχήστρα που θα αναλάβει να ανεβάσει στο κόκκινο το θερμόμετρο της διασκέδασης.
Η εκρηκτική Βανέσσα Τσαντοπούλου θα αναλάβει να ξεσηκώσει τον κόσμο απαγγέλλοντας όλες τις γνωστές επιτυχίες της, ενώ στο φωνητικό κομμάτι θα την πλαισιώσουν οι επίσης πασίγνωστοι Τζένη και Γιάννης Κατσιγιάννης.
Στο κλαρίνο θα είναι ο μετρ του είδους Παναγιώτης Πλακιάς, ενώ στο μπουζούκι ο εκ των κορυφαίων Αποστόλης Τυράκης.
Όπως είπαμε οι κρατήσεις έως τώρα είναι πάρα πολλές, ωστόσο όσοι δεν έχουν κλείσει ακόμη τραπέζι μπορούν για τη δική τους διευκόλυνση να το κάνουν με ένα τηλ. στο: 6938271905.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ