Πέμπτη 30.05.2024 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στο Μαρούσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ18.03.2023 | 3:19 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στην πλατεία Κασταλίας, στην περιοχή του Αμαρουσίου βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον κόσμο τόνισε μεταξύ άλλων όλοι μαζί θα πάμε μπροστά παρά τις δυσκολίες να αλλάξουμε την Ελλάδα.

«Ξέρω ότι το κλίμα στην ελληνική κοινωνία είναι πολύ βαρύ. Όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι, θυμωμένοι, οργισμένοι για το δυστύχημα στα Τέμπη. Ξέρω ότι η καλύτερη δικαίωση για τη θυσία αυτών των ανθρώπων που χάθηκαν είναι να εξασφαλίσουμε ότι αυτό που έγινε στα Τέμπη δεν θα ξαναγίνει. Έχουμε αποστολή να διορθώσουμε όλα τα κακώς κείμενα μίας Ελλάδας που έρχεται από το παρελθόν , που μας πληγώνει και που δεν μας εκφράζει» σημείωσε.

Από το 2019, πρόσθεσε, έχω πάρει την ισχυρή εντολή να την αλλάξω αυτή την Ελλάδα.

Δυναμικό παρών έδωσαν και οι βουλευτές της ΝΔ του Βόρειου Τομέα Αθηνών, καθώς είναι μία από τις περιφέρειες στις οποίες το κόμμα σημειώνει υψηλά ποσοστά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης