Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Στο πλευρό των εμπόρων ο Χρήστος Μιχαλάκης

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ14.07.2021 | 6:27 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Επιστολή προς το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ευχόμενος καλή δύναμη, αλλά και υπογραμμίζοντας πως Περιφέρεια Θεσσαλίας Π.Ε. Τρικάλων, βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των εμπόρων.

Στην επιστολή ο Χρ. Μιχαλάκη τονίζει:

Θα ήθελα να συγχαρώ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων για την εκλογή του, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, και να ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του.

Μετά από μία δύσκολη έξοδο από την δεκαετή κρίση, αλλά και το χτύπημα της πανδημίας που ακολούθησε, ο εμπορικός κόσμος δείχνει αντανακλαστικά και ωριμότητα, και το νέο Δ.Σ. καλείται να βρεθεί ενεργός συμπαραστάτης στο πλευρό του, διεκδικώντας και στηρίζοντας τα επόμενα βήματα.

Παράλληλα, η ενωτική στάση που τηρήθηκε στην εκλογική διαδικασία αποτελεί παράδειγμα, καθώς τα προβλήματα είναι κοινά για όλους και είναι προφανές πως ενωμένοι μπορούν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Περιφέρεια και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων βρίσκονται σταθερά δίπλα στον εμπορικό κόσμο της Θεσσαλίας και της περιοχής μας και σε συνεχή συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, στηρίζουμε το εμπόριο και την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα με συγκεκριμένες δράσεις και προγράμματα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε καθώς πιστεύουμε ότι αποτελούν ισχυρό μοχλό ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ