Παρασκευή 30.09.2022 | Εορτάζουν: Στρατόνικος, Στράτος, Στρατής, Στρατονίκης, Στρατονίκιος

Στο Πρωτοδικείο υποψήφιοι και συνδυασμοί

ΤΟΠΙΚΑ03.05.2019 | 4:00 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Η καρδιά των υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου ξεκίνησε να χτυπά στο Πρωτοδικείο Τρικάλων. Ήδη από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας τα σκαλιά προς τον 4ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου ξεκίνησαν να ανεβαίνουν υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι για την κατάθεση των συνδυασμών τους.

Μέχρι και χθες στις 3 το μεσημέρι τα αρμόδια συνεργεία, που έχουν συσταθεί για την λήψη των απαιτούμενων δικαιολογητικών κατάθεσης των υποψηφιοτήτων, παρέλαβαν 122 πλήρη συνδυασμούς, που θα κατέλθουν για τα τοπικά συμβούλια στους τέσσερις Δήμους του νομού.

Φυσικά ο αριθμός θα αυξηθεί καθώς ο μεγάλος όγκος αναμένεται να κατατεθεί την Παρασκευή αλλά και μέχρι την Κυριακή που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Με μια πρόχειρη ματιά και σύμφωνα με τα στοιχεία από το Πρωτοδικείο Τρικάλων ο μεγαλύτερος όγκος υποψηφιοτήτων κατατέθηκε από τοπικά ψηφοδέλτια στο Δήμο Μετέωρων. Χθες το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο προσήλθε και ο υποψήφιος δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος που κατέθεσε το σύνολο των τοπικών ψηφοδελτίων που στηρίζονται από το συνδυασμό του.

Ακολουθεί ο Δήμος Τρικκαίων και συνεχίζουν τα τοπικά του Δήμου Πύλης. Το μικρότερο όγκο μέχρι και χθες κατείχε ο Δήμος Φαρκαδόνας, από τον οποίο κατατέθηκαν δυο συμμετοχές για το τοπικό συμβούλιο Παναγίτσας, μια εκ των οποίων του νυν προέδρου κ. Γιάννη Παλαμιώτη.

Η κατάθεση των τοπικών ψηφοδελτίων ξεκίνησαν από τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας όπου παραλείφτηκαν οι πρώτες αιτήσεις.

Από πλευράς υποψηφίων δημάρχων μέχρι και χθες το μεσημέρι στο Πρωτοδικείο Τρικάλων δεν είχε προσέλθει κανείς να καταθέσει συνδυασμό. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αλλά και με παρελθόντα έτη, αυτό αναμένεται να συμβεί το Σαββατοκύριακο, με επικρατέστερη ημέρα το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής. Το Πρωτοδικείο Τρικάλων θα παραμείνει ανοιχτό την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ενώ την Κυριακή θα λειτουργήσει από το πρωί έως και τα μεσάνυχτα για την εξυπηρέτηση των υποψηφίων που θα σπεύσουν να καταθέσουν τους συνδυασμούς τους.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης