Τετάρτη 12.06.2024 | Εορτάζουν: Ονούφριος, Ονούφρης, Ονουφρία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στο ΣΔΕ Τρικάλων το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ30.01.2024 | 5:18 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Νέα δράση πραγματοποίησε το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Τρικκαίων. Αυτή τη φορά, στέλεχος του Κέντρου ο κοινωνιολόγος κ. Πέτρος Αυξέντης, ενημέρωσε εκπαιδευόμενους/ες και εκπαιδευτές/τριες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Τρικάλων, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024.

Παρουσιάστηκαν:

α) οι έννοιες του βιολογικού/κοινωνικού φύλου και της τοξικής αρρενωπότητας,

β) ο ορισμός, η αναπαραγωγή και η άρση των έμφυλων στερεοτύπων και

γ) οι έννοιες και οι μορφές της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας.

Επίσης, οι συμμετέχοντες/ουσες ενημερώθηκαν για τις δωρεάν παρεχόμενες υπηρεσίες του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών, ενώ ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή του ΣΔΕ κ. Νίκο Κατσίκα, τη φιλόλογο κ. Χριστίνα Κολέτσιου και τη σύμβουλο ψυχολόγο κ. Μαρία Βαΐου του ίδιου σχολείου για τη συνεργασία, καθώς και τους/τις εκπαιδευόμενους/ες και εκπαιδευτές/τρις για το ενδιαφέρον και την ενεργή συμμετοχή τους στη συζήτηση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης