Παρασκευή 09.12.2022 | Εορτάζουν: Άννα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Αννούλα, Ανέζα, Ανεζούλα, Άννη

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης η νέα πεζογέφυρα στο Μουζάκι

ΤΟΠΙΚΑ11.11.2022 | 4:46 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με πολύ γρήγορους ρυθμούς εξελίσσονται οι τεχνικές παρεμβάσεις που εκτελεί η ΤΕΡΝΑ – Α.Ε. στο Μουζάκι και συγκεκριμένα στον Πάμισο ποταμό.

Σήμερα το πρωί άρχισε η ασφαλτόστρωση της νέας πεζογέφυρας που κατασκευάστηκε στη θέση της παλιάς κατεστραμμένης από τον «Ιανό» και μάλιστα μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Τις εργασίες επέβλεψε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης, ενώ το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Αποστολία Αγγελάκη, κ. Γιάννης Πατσιαούρας και κ. Γιώργος Παπακώστας.

Ο κ. Στάθης είχε συνομιλία για την πορεία των έργων με τον απεσταλμένο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Τριχάκη, όσο και με τεχνικούς επιβλέποντες της ΤΕΡΝΑ – Α.Ε.. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, μέσα περίπου σε έναν μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας στην κοίτη και στις όχθες του Παμίσου. Νωρίτερα, θα έχει δοθεί στην κυκλοφορία η νέα πεζογέφυρα αφού τοποθετηθούν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα στις πλευρές, τα φωτιστικά και ότι άλλο συμπληρωματικό προβλέπει η μελέτη για το σώμα της.

Να σημειωθεί ότι προβλέπεται διαγράμμιση και σχηματισμός λωρίδας κυκλοφορίας για ποδηλάτες που θα κινούνται από και προς τον οικισμό Γ. Καραϊσκάκη Μαυρομματίου μέσω της νέας γέφυρας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης