Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης ο Δήμαρχος Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ21.02.2024 | 5:13 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συναντήσεις με την ηγεσία του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας είχε το πρωί της Τετάρτης ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος. Στο πλαίσιο των συναντήσεων ο Δήμαρχος Μετεώρων ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Βασίλη Κικίλια για την δύσκολη και πολύπλοκη κατάσταση που επικρατεί στον ορεινό όγκο του Δήμου μετά τις πρωτοφανείς πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Αβραμόπουλος ζήτησε τη στήριξη του Υπουργού στην προσπάθεια που κάνει ο Δήμος Μετεώρων για την εξασφάλιση περαιτέρω χρηματοδοτήσεων για την επούλωση των καταστροφών που άφησαν πίσω τους οι πλημμύρες σε οδικές υποδομές και δίκτυα ύδρευσης στα χωριά του ορεινού όγκου.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Μετεώρων παρουσίασε στον Υπουργό το σχέδιο της νέας Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμιση του τομέα Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο και την ενίσχυση της ετοιμότητας σε θέμα προστασίας από ακραία καιρικά φαινόμενα.

Ακολούθως ο Δήμαρχος Μετεώρων συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιο για την αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές και την κρατική αρωγή, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο όπου πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του σχεδίου στήριξης και αποκατάστασης των περιοχών του Δήμου που επλήγησαν από τα πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Μετέωρων και του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ακόμη, συμφωνήθηκε στις αρχές του επόμενου μήνα ο Υφυπουργός κ. Τριαντόπουλος να επισκεφτεί το Δήμο Μετεώρων για να εξεταστούν και να δρομολογηθούν οι περαιτέρω ενέργειες που είναι αναγκαίες για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης