Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στοχευμένη προσπάθεια, συνεχής προβολή

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ27.04.2024 | 2:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Έμφαση στην εξωστρέφεια και στην προβολή του Δήμου Μετεώρων έχει δώσει ο Δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος, που με κάθε ευκαιρία φιλοξενείται τόσο σε τηλεοπτικός σταθμούς, όσο και σε στήλες του αθηναϊκού τύπου.

Από τις εκδηλώσεις που γίνονται από τον Δήμο, μέχρι την έλευση της ολυμπιακής φλόγας και της παράδοσης του Ε65, ο Δήμος Μετεώρων βρίσκεται πυκνά στην επικαιρότητα. Μάλιστα, όσον αφορά την παράδοση του αυτοκινητοδρόμου κεντρικής Ελλάδος, είδαμε σε σημαντικές στήλες να φιλοξενείται ο διάλογος που είχε με τον Πρωθυπουργό και την αναπτυξιακή δυναμική που αποκτά πλέον ο Δήμος.

Είναι εμφανές, ότι η προσπάθεια από τον Δήμο είναι στοχευμένη και θα συνεχιστεί, με στόχο την τουριστική, και όχι μόνο, ώθηση της ευρύτερης περιοχής.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης