Δευτέρα 01.03.2021 | Εορτάζουν: Ευδοκία, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή, Εύη, Παράσχος, Πάρης, Πάρις,Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα

Στοχευμένοι τροχονομικοί και συλλήψεις μετά από ελέγχους στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ25.06.2020 | 4:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν νυχτερινές ώρες (24/25-06-2020) στα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή, από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν δύο άτομα.

Η πρώτη περίπτωση αφορά στη σύλληψη ενός ατόμου, το οποίο κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, στερούμενο άδειας ικανότητας οδήγησης και υπό την επήρεια οινοπνεύματος, ενώ η δεύτερη περίπτωση αφορά στη σύλληψη ενός ατόμου για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας. Επιπλέον, σε βάρος δέκα ατόμων βεβαιώθηκαν πρόστιμα σχετικά με τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, καθόσον επέβαιναν ανά πέντε άτομα σε δύο Ι.Χ. επιβατικά οχήματα.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένα άτομο, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους δέκα εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop