Παρασκευή 23.07.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Στόχος η δημιουργία πανίσχυρης ομάδας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ03.07.2019 | 1:16 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Στον Α.Ο Τρίκαλα τις τελευταίες ημέρες δεν είχαμε κάποια ανακοίνωση μεταγραφής ή ανανέωσης.

Η παρουσία του Ηλία Αιβάζογλου τη Δευτέρα στο Δ.Σ της Football League, ήταν το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον, καθώς στο «κυανέυθρο» στρατόπεδο εξετάζουν τις όποιες πιθανότητες συμμετοχής της ομάδας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Το γεγονός αυτό, δε σημαίνει ότι παράλληλα δε γίνονται οι απαιτούμενες κινήσεις.

Αντίθετα, η διοίκηση βρίσκεται σε συνεχή επαφή με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν και κάποιοι από αυτούς θα πρέπει να θεωρούνται κλεισμένοι ενώ ορισμένοι άλλοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Το ίδιο ισχύει και για τους λίγους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν στα Τρίκαλα από το περσινό ρόστερ, στους οποίους και έχει ήδη γίνει πρόταση ανανέωσης.

Στόχο της διοίκησης και του Περικλή Αμανατίδη δεν είναι άλλος από τη δημιουργία μίας πανίσχυρης ομάδας που θα κάνει πρωταθλητισμό στη Football League και για το λόγο αυτό θα γίνουν όλες οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις με προσθήκες από το πάνω ράφι.

 

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του ο Αμανατίδης

 

‘Οσον αφορά τον προπονητή του Α.Ο Τρίκαλα από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας δε θα είναι άλλος από την άνοδο.

Και λόγω της εμπειρίας του από τη συγκεκριμένη κατηγορία είναι δεδομένο ότι αυτό δεν το είπε απλά για να το πει, αλλά γιατί όντως πιστεύει ότι για τα Τρίκαλα υπάρχει μόνο ένας στόχος και αυτός δεν είναι άλλος από τον προβιβασμό.

Και μπορεί και τα προηγούμενα χρόνια να ακούγαμε για ανόδους και πρωταθλητισμούς από προέδρους, προπονητές, αλλά φέτος φαίνεται ότι κάτι διαφορετικό πάει να γίνει και άπαντες με σωστές κινησεις θα προσπαθήσουν να φέρουν τον Α.Ο.Τ εκεί που πρέπει.

 

Συστάθηκε και περιμένει την ΕΡΤ η Σούπερλιγκ2

Στην τροποποίηση – εναρμόνιση του καταστατικού της προχώρησε τη Δευτέρα (01/07) η Ένωση και έτσι ανέλαβε τη διοργάνωση της Super League 2. Προηγήθηκε η διαβεβαίωση της Πολιτείας ότι θα υπογραφεί άμεσα η τηλεοπτική σύμβαση με την ΕΡΤ χωρίς να απαιτηθεί ραντεβού της αρμόδιας επιτροπής προηγουμένως.

Η διοργανώτρια ανέφερε: «Το Δ.Σ. της Ένωσης αφού έλαβε τη διαβεβαίωση της Πολιτείας για την υλοποίηση των συμφωνηθέντων σχετικά με την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ της Super League 2 στην ΕΡΤ Α.Ε, προχώρησε σε τροποποίηση – εναρμόνιση του καταστατικού της σύμφωνα με το Νόμο.

Καλούμε τον Yπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκο Παππά, τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον πρόεδρο της ΕΡΤ Α.Ε. Ιωάννη Δρόσο, όπως πράξουν τα δέοντα ούτως ώστε μέχρι την Τετάρτη 3/7 να υπογραφεί η σχετική σύμβαση, σύμφωνα με τα όσα διαλαμβάνονται στο από 10/8/2018 προσύμφωνο που υπέγραψε και δεσμεύτηκε η ΕΡΤ Α.Ε». Εκτός αυτού στην Τακτική Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της περιόδου 2018-19. Απόντες ήταν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Ηρόδοτος, Αήττητος Σπάτων, Σπάρτη και Ηρακλής. Αποφασίστηκε ακόμα ότι το συμβούλιο της Super League 2 θα αποτελείται από τις εκπροσώπους των 12 ΠΑΕ, τρεις εκπροσώπους της Football League, τον πρόεδρο της διοργανώτριας και τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ. Μία φορά τον μήνα, τέλος, θα συνεδριάζει άτυπα η Football League.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop