" /> «Στόχος μας η επόμενη μέρα» - Η ΕΡΕΥΝΑ
Δευτέρα 30.01.2023 | Εορτάζουν: Αρχοντής, Αρχοντίων, Αρχοντίωνας, Αρχοντία, Αρχοντή, Αρχοντούλα, Αρχόντισσα, Αρχόντω, Μαύρος, Μαυρουδής, Μαυροειδής, Μαυρέτα, Χρυσή, Χρύσα, Χρυσαλία, Χρυσαυγή, Χρυσούλα, Σήλια, Χρυστάλλα, Χρυσταλλία, Αύρα

«Στόχος μας η επόμενη μέρα»

ΤΟΠΙΚΑ05.07.2018 | 10:45 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στα Τρίκαλα, όπου πραγματοποιεί συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής. Tο απόγευμα, στο Επιμελητήριο Τρικάλων συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο του οργάνου παρουσία των τοπικών βουλευτών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Στη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν σημαντικά αναπτυξιακά ζητήματα στον αναπληρωτή υπουργό, επισημαίνοντάς του, ότι θα πρέπει να υπάρξει συντονισμένη προσπάθεια και διάλογος ώστε να υπάρξει μια αναπτυξιακή προοπτική με μακροχρόνια οφέλη για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα.

Ο κ. Χαρίτσης, αμέσως μετά την συνάντηση μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων με θέμα «Η επόμενη μέρα μετά τα μνημόνια για την αναπτυξιακή προοπτική».
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης «βγήκαμε από μια δύσκολη περίοδο και στόχος είναι η επόμενη ημέρα, καθώς κλείνει ο κύκλος των μνημονίων και μια εποχή που “πλήγωσε” πολύ την κοινωνία και εισερχόμαστε σε μια νέα φάση. Για εμάς, έχει μεγάλη σημασία να συζητήσουμε πως θα σχεδιάσουμε αυτή τη νέα φάση, ποιες είναι οι βασικές προτεραιότητες, πως η αναπτυξιακή στρατηγική θα βοηθήσει σε αυτό και κυρίως πως δε θα επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος που μας έφεραν στην πρωτοφανή αυτή κρίση που έζησε η κοινωνία τα τελευταία αυτά οκτώ χρόνια». Επίσης μίλησε για τις προτεραιότητες που θέτει  η Κυβέρνηση, στις θέσεις και στις απόψεις των παραγωγικών φορέων, λέγοντας ότι «είναι κρίσιμο να συζητάμε με τους φορείς και τους πολίτες, να γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινό επίπεδο. Έχει μεγάλο νόημα να ξέρουμε τις προκλήσεις της επομένης ημέρας».

Ο κ. Χαρίτσης, συνεχίζει την Παρασκευή την επίσκεψή του, ξεκινώντας από το δημαρχείο Τρικάλων όπου θα συναντήσει και τους τέσσερις δημάρχους του νομού. Θα ακολουθήσει συνάντηση στη Συνεταιριστική Τράπεζα, καθώς και επίσκεψη στο αποστακτήριο Τσιλιλή- Κ.ΤΣΙΛΙΛΗΣ Α.Ε και στη Βιομηχανία μπισκότων ΒΙΟΛΑΝΤΑ.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ