Σάββατο 20.04.2024 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

«Στόχος μία ακόμη μεγάλη νίκη»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ17.02.2024 | 1:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι στις ευρωπαϊκές εκλογές «μια ακόμα μεγάλη νίκη που θα αποδείξει ότι αυτό το κόμμα, που κάποιοι το είχαν καταδικασμένο, αναγεννήθηκε και είναι έτοιμο να ξανακερδίσει τη Νέα Δημοκρατία, όπως έκανε ιστορικά με τους μεγάλους του ηγέτες» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ν.Ε Ηρακλείου.

«Δύο χρόνια πριν, το ερώτημα ήταν αν θα υπάρχει το ΠΑΣΟΚ και αν το ΠΑΣΟΚ θα πάει είτε με τον έναν είτε με τον άλλον ως συμπλήρωμα. Η μεγάλη νίκη που πετύχαμε είναι ότι σήμερα έχει αλλάξει το ερώτημα και δεν είναι απλά αν θα κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά πότε θα κυβερνήσει» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Και υπογράμμισε ότι «καταφέραμε αυτό που θεωρούσαν ακατόρθωτο, το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν είναι συμπλήρωμα, ήδη στις μετρήσεις είναι αξιωματική αντιπολίτευση και θα γίνει και με τη λαϊκή ετυμηγορία δεύτερο κόμμα, με αυξημένα τα ποσοστά του, το καλοκαίρι στις ευρωπαϊκές εκλογές».

Επιπρόσθετα, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα λέγοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης ελέγχει τα πάντα» και πως «αργά και σταθερά υποβαθμίζεται η ποιότητα Δημοκρατίας στη χώρα, η δικαιοσύνη, ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα, η διάκριση των εξουσιών».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης