Παρασκευή 19.04.2024 | Εορτάζουν: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στον ΑΣ Μετέωρα ο Γουργούλιας

ΑΘΛΗΤΙΚΑ25.07.2022 | 9:05 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η Διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του προπονητή ΚΩΣΤΑ ΓΟΥΡΓΟΥΛΙΑ ως άμεσου συνεργάτη του Νίκου Αγγελάκη στη τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Παράλληλα, θα ηγηθεί της προσπάθειας της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, καθώς αναλαμβάνει το νευραλγικό πόστο του Υπεύθυνου της Ακαδημίας των τμημάτων υποδομής αναπτυξιακής ηλικίας.
Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος «Άσκηση και Υγεία» του ΠΘ.
Το βιογραφικό του είναι πλούσιο, καθώς κατέχει τα διπλώματα UEFA D και UEFA C απαραίτητα για τα προγράμματα grassroots αναπτυξιακών ηλικιών Ακαδημίας ποδοσφαίρου και το UEFA B σε επίπεδο ανδρικών ομάδων.
Έχει διατελέσει Υπεύθυνος Ακαδημίας του ΑΟ Πυργετού και προπονητής σε διάφορες ομάδες του νομού μας τα προηγούμενα χρόνια, αφήνοντας έργο σε όποιες ομάδες δούλεψε.
Του ευχόμαστε υγεία, καλή αρχή και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Γουργούλιας: «Τιμή μου να εργαστώ στα Μετέωρα»
Ο Κώστας Γουργούλιας , ο οποίος αναλαμβάνει διπλό πόστο στον ΑΣ Μετέωρα, αυτό του συνεργάτη του Νικου Αγγελάκη στην αντρική ομάδα και του υπεύθυνου της Ακαδημίας του συλλόγου, παραχώρησε την παρακάτω δήλωση στην “ΕΡΕΥΝΑ”:
Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που θα συνεργαστώ ξανά όπως το 2015 με το σωματείο των Μετεώρων.Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση για το ενδιαφέρον της προς εμένα και ελπίζω να σταθώ αντάξιος των προσδοκιών τους.
Μίλησα με τον Νίκο Αγγελάκη για το χτίσιμο της πρώτης ομάδας και το πως θέλει να δουλέψουμε μαζί και να συνεργαστούμε ,παρουσιάζοντας μου ένα ελκυστικό πλάνο κάτι το όποιο με βρήκε απόλυτα σύμφωνο γι αυτό και αποδέχτηκα με χαρά τη πρόταση συνεργασίας και τον ευχαριστώ πολύ.Σχετικά με το κομμάτι της Ακαδημίας , ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της ομάδας που μου εμπιστεύτηκε το νευραλγικό πόστο του Υπεύθυνου της Ακαδημίας καθώς μου ανέλυσε το όραμά του για αυτή και έχοντας μεγάλη επίγνωση των δυνατοτήτων αυτής της Ακαδημίας και της περιοχής θεωρώ ότι μπορούμε να καταφέρουμε αρκετά πράγματα σε βάθος χρόνου με σωστά και σταθερά βήματα.
Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι προπονητές που θα στελεχώσουν όλα τα τμήματα υποδομής και έτσι θα υπάρχει πιο σαφέστατη εικόνα για όλα.
Μήνυμα στους Κωνσταντίνος Γουργούλιας

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης