Κυριακή 04.12.2022 | Εορτάζουν: Βαρβάρα, Ρούλα, Ρίτσα, Βαρβάρω, Βαρβαρούλα, Βαρβαρίτσα, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα

Στον Χρήστο Μιχαλάκη το Ν.Τ. Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ

ΤΟΠΙΚΑ05.10.2022 | 5:01 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης, μέλη του νομαρχιακού τμήματος Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ.

Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα με το φάκελο της συζήτησης να περιλαμβάνει σειρά θεμάτων, κυρίως αυτών που σχετίζονται με τα προβλήματα των εργαζομένων.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που άπτονται του συνδικάτου, με τη Διοίκησή του να μεταφέρει στον αντιπεριφερειάρχη τα προβλήματα και τα αιτήματα των δημοσίων υπαλλήλων.

Αναφερόμενος στη συνάντηση ο Χρήστος Μιχαλάκης υπογράμμισε πως «είχα μία εθιμοτυπική, αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστική συνάντηση με το Νομαρχιακό Τμήμα Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ, όπου η Διοίκηση με ενημέρωσε για σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους υπαλλήλους του δημοσίου τομέα. Θα βρισκόμαστε σε σταθερή επαφή, με στόχο μία δημιουργική συνεργασία, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Π.Ε. Τρικάλων να προσπαθούν σταθερά, στο μέτρο που τους αναλογεί, να συνδράμουν στην επίλυση θεμάτων».

Να σημειωθεί πως από την πλευρά της Διοίκησης του νομαρχιακού τμήματος Τρικάλων της ΑΔΕΔΥ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος Ηλίας Τσιμπίδας, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Παπασπύρου, ο Υπεύθυνος Οργανωτικού Σωτήριος Πούλιος, ο Υπεύθυνος Οικονομικού Νικόλαος Μπατατέγας και τα μέλη Αθανάσιος Κάκιας και Βασιλική Μπακάση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης