Τετάρτη 27.01.2021 | Εορτάζουν: Χρυσόστομος, Χρυσοστόμης, Χρυσοστόμη, Χρυσοστομία, Χρυσοστομίτσα

Στον Δ. Μετεώρων εκπρόσωποι του Κυπριακού τουρισμού

ΤΟΠΙΚΑ01.11.2019 | 5:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Κατά το τριήμερο 29, 30 και 31 Οκτωβρίου 2019, επισκέφθηκαν την περιοχή μας τρεις εκπρόσωποι του τουριστικού γίγνεσθαι της Κύπρου οι οποίοι ακολούθησαν δομημένο πρόγραμμα επισκέψεων όπως αυτό δομήθηκε από τον Δήμο Μετεώρων και την Ένωση Ξενοδόχων.

Πρόκειται για τον κ. Θαλασσινό Θεόδωρο – Διευθυντή της υπηρεσίας του ΕΟΤ στην Κύπρο, τον κ. Χριστοδούλου Αντρέα – Υπεύθυνο του γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων Κύπρου και τον κ. Χατζησάββα Σταύρο – Εκδότη και Δημοσιογράφο.

Κατά σειρά επισκέφθηκαν το Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών του Δήμου, τις Ιερές Μονές των Μετεώρων, το Γεωλογικό Μουσείο Καστρακίου, τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και την Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας.

Στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκο και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητο.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της φιλοξενίας και της προσδοκώμενης συνεργασίας με την Κύπρο, μιας χώρας με την οποία διατηρούμε ιδιαίτερους δεσμούς. Οι επισκέπτες  εντυπωσιάστηκαν από τα πολιτιστικά και θρησκευτικά ιδεώδη του Δήμου Μετεώρων ενώ απόλαυσαν την τοπική γαστρονομία.

Ευχαριστούμε τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις Epavlis Suites, Famissi Edem και τα εστιατόρια Πανελλήνιο, Αρχονταρίκι και Valia Calda για τις υπηρεσίες που προσέφεραν.

 

Από το γραφείο Δημάρχου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ Nature Spot e-shop