Σάββατο 22.06.2024 | Εορτάζουν: Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια,Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Στον Δήμαρχο Μετεώρων γαλλική αποστολή από την αδελφοποιημένη πόλη Le Haillan

ΤΟΠΙΚΑ01.06.2024 | 9:05 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τον Δήμο Μετεώρων επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της αδελφοποιημένης γαλλικής πόλης Le Haillan, επικεφαλής της οποίας είναι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αδελφοποίησης Jean Pierre Picot. H γαλλική αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο με την παρουσία της Αντιδημάρχου Τουρισμού – Αθλητιμσού Πηνελόπης Μαγκούρα.

Στην συνάντηση που είχαν στο γραφείο δημάρχου, ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: «Σήμερα, υποδεχόμαστε μια αγαπημένη πόλη, την πόλη Le Haillan, η αδελφοποίηση με την οποία έχει έναν ισχυρό συμβολισμό: συμβολίζει ότι η αλληλεγγύη και η συνεργασία είναι το μόνο όπλο των λαών. Εμείς ως νέα Δημοτική Αρχή είμαστε αποφασισμένοι να ενισχύσουμε το αίσθημα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των  φορέων και των κατοίκων, με πολιτιστικές επισκέψεις και ανταλλαγές. Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το να ενώνουν οι πόλεις μας τις δυνάμεις τους, να συνεργάζονται κα εν τέλει να αναζητούνται λύσεις για τα κοινά μας προβλήματα». Ακόμη ο Δήμαρχος Μετεώρων αναφέρθηκε στις στενές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας σημειώνοντας ότι «δεν πρέπει να λησμονούμε ότι Ελλάδα και Γαλλία συνδέονται με βαθιές ιστορικές, πολιτιστικές και πολιτικές σχέσεις που μένουν αναλλοίωτες και ισχυρές στο πέρασμα του χρόνου». Στη συνέχεια η γαλλική αποστολή ξεναγήθηκε σε ιερές μονές των Μετεώρων και στην παλιά πόλη της Καλαμπάκας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης